04 de juny 2009

Torna el teatre de l'escola


TORNA MALIERI AMB MÉS FORÇA
EL DIMARTS 9 DE JUNY


Després de l'èxit de les representacions que es van fer per al sector educatiu i per al públic en general, l'Auditori torna a presentar Malieri: una món de musiques en col·laboració amb escolars de Sagunt.

El pròxim dimarts, 9 de juny, l’Auditori reestrena “Malieri, un món de musiques”, una producció del departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt amb la participació de professors i alumnes d’educació primària i secundària.

Este projecte educatiu, de caràcter interdisciplinari, impulsat pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt i desenrotllat gràcies a la col·laboració dels professors de diferents departaments, tant d’Educació Primària, com Secundària; on un total de 65 alumnes són els grans protagonistes. L’obra infantil “Malieri, un món de musiques”, ens trasllada al certamen de músiques del món, on una desgràcia està a punt d’ocórrer: Malieri amb el seu exèrcit s’ha apoderat de tota la música. El món s’ha quedat en silenci. Cap persona pot cantar ni compondre, només Malieri és capaç de fer-ho. Ningú sap què fer ni què dir. Un grup de xiquets es rebel·larà contra esta situació i intentaran acabar amb la maldat de Malieri. Esta representació, realitzada per alumnes de primària (C.E.I.P. “Ausiàs March”) i secundària (I.E.S. “Clot del Moro”), sota la direcció dels professors, Pilar Ariño i José María Ramírez, junt amb la producció del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Sagunt; vol mostrar les diferents cultures per tot el món, a través de la música i la dansa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Mini-Clock