13 de març 2009

La Falla

Aquest matí s'ha fet la plantà de la falla, la veritat jo no m'esperava un monument tan gran, bonic i ben fet, el resultat és impressionant.

A les deu i mitja teníem xocolatada per tothom i després que els xiquets jugaren un poc, hem fet la globotà, una espècie de mascletà amb bufetes de colors. Ha fet molt de soroll. Tant mestres com alumnes han quedat satisfets del resultat.

Després, quasi la totalitat dels xiquets han anat pujant a les respectives aules, però nosaltres ens hem quedat una bona estona més al pati jugant i cantant, després de fer una neteja general del pati arreplegant els trossos de goma de les bufes de la globotà.

Una volta en l'aula li hem cantat aniversari feliç a Vero ja que el proper dilluns és el seu aniversari i al ser festiu, que no la veurem fins l'altre dilluns, hem hagut d'avançar-lo fins hui. Ha obert els regals d'alguns xiquets i ens ha obsequiat amb llepolies que els xiquets han agafat gustosament.

Al menjador, i seguint amb la setmana fallera, hem dinat paella especial per a l'ocasió amb cava i tot.

Menció especial a Pedro que hui s'ha comiadat de nosaltres, que marxa al Brasil i ens deixa per sempre, hem estat fins l'hora de baixar a vore la cremà acomiandant-nos. El moment ha sigut molt emotiu i alguns xiquets no s'han pogut contindre i les llàgrimes han brotat dels seus ulls. Ens hem fet vàries fotos grupals i la meua promesa ha sigut d'enviar-les per correu electrònic.

Tot seguit hem baixat al pati, hem jugat un poquet fins l'hora marcada al protocol, 16:15h foc a la barraca, i mai millor dit. L'artista faller va buscar dos voluntaris per encendre la falla, i com no podia ser d'altra manera, ja em veig amb una mistera a la mà i preparat per pendre-li foc. Els xiquets cridaven allò de: Senyor coeter pot començar la mascleta i a l'ordre de l'artista faller li prenc foc a la traca i en pocs segons s'agarra d'allò més bé. Als pocs minuts no queda res més que l'armassó que cau enterra i és devorat per les flames.

Tanquem ací el dia, ens acomiadem dels alumnes, alguns són més efusius que altres, ens desitgem bones festes entre els companys i a disfrutar de, perquè no, unes merescudes vacances. Que disfruteu de les falles, a pasar-ho bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Mini-Clock