25 de març 2009

Treball del Pràcticum i UD

Aquest matí he treballat amb la companya de pràctiques de primària. Hem fet un treball sobre la relació del centre amb al barri o ciutat. Està pràcticament fet, sols falta passar-lo en net. Hem quedat per a demà.

Després he ajudat a Vero a posar les notes dels alumnes al programa Itaca de la Generalitat on els pares reben les notes per internet.

Per la vesprada he finaitzat el primer dels dos temes d'història que he d'explicar. Seguisc endarrerit segons les previsions inicials, tenia programades dues sessions d'explicacions i ja veig que seran mínim quatre.

A la segon hora hem fet Taller on hem començat amb la manualitat que he proposat a la professora del Pràcticum II. Aquesta manualitat consisteix a fer una cronologia històrica dels fets amb el cartró dels rolls de paper higiènic on cada cartró és un segle i al final queden tots lligats. Lamente dir que he estat tant posat amb l'elaboració del Taller que no m'he enrecordat de fer cap foto. Al pròxim dia, ho promet i així es vora el resultat quasi, quasi final.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Mini-Clock